Ouders aan het woord….

Anneke:

Vandaag is Caroline voor de laatste keer langs geweest. Ik kon haar niet anders zeggen dat we als gezin weer op de rit zijn:

  • iedereen slaapt (langer als ooit tevoren)! Zelfs de baby slaapt door
  • de verhouding tussen de oudste en middelste is veel beter, ze spelen veel meer samen
  • de middelste weet wanneer het genoeg is en luistert veel beter
  • het eten aan tafel is weer gezellig
Karinka:

Het slapen gaat helemaal top!!  Het was even bikkelen in het begin, maar daar plukken wij nu de vruchten van. Gemiddeld slaapt Niels nu van 19.15-19.30 tot 5.30-6.00 uur dus je hoort mij helemaal niet klagen. Ook het slapen op de dag gaat stukken beter. Heel soms slaapt hij ‘s morgens nog even en anders zeker 1.5 uur tussen de middag. Het slapen op zich is gewoon helemaal geen drama meer.
Dat geeft rust voor hem en voor ons.

Eefke:

Na twee jaar had ik alle excuses al meerdere keren gebruikt om er ‘s nachts toch maar weer uit te gaan voor Jonas. Meestal gaf hij het huilen en roepen pas op als hij een lekkere fles warme melk had gekregen. Dus dat werd de truc en gaf alle partijen nachtrust. Tot meneertje ineens zijn beddengoed, inclusief matras, uit zijn spijlen bed gooide en dan hard ging brullen om hulp. Toen pas had ik door dat ik gemanipuleerd werd. We schakelden Caroline in en dat was eigenlijk omdat Jonas overdag zo driftig  en vervelend was. Maar ze had al meteen door dat we eerst allemaal onze nachtrust terug moesten krijgen, voordat we aan ‘het echte werk’ konden beginnen.
( lees het hele verhaal van Eefke hier)
Caroline Rutgers
Caroline Rutgers